Tandarts Kampen

Bent u op zoek naar Tandarts Kampen? Tandartsen Noordereiland Zwolle helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Zwolle bevindt zich op ongeveer 15 km afstand vanaf het centrum van Kampen. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Kampenaren!

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Kampen? Dan kunt u contact opnemen met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandartsen Noordereiland Zwolle bevindt zich in het centrum van Zwolle. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Vanaf het centrum van Kampen is het ongeveer 20 minuten met de auto. Tegenover onze praktijk bevindt zich een parkeergarage waar u uw zou kunnen parkeren.

Openbaar vervoer

Reist u met het OV? Onze tandartspraktijk bevindt zich naast bushalte ‘Dijkstraat’. Vanaf bushalte Dijkstraat is het minder dan 1 minuut lopen om bij onze praktijk te komen.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Kampen? Tandartsen Noordereiland Zwolle neemt nieuwe patiënten aan!

Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek. Indien nodig maken wij ook röntgenfoto’s om uw gebit goed te kunnen beoordelen. U kunt een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken met de tandarts? U kunt een afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 038 421 9177.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. U kunt de annulering telefonisch doorgeven aan onze telefoniste. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan zullen wij alsnog kosten in rekening brengen. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Door uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts, kunt u ervoor zorgen dat uw tanden en tandvlees gezond blijven.

Bij onze praktijk staan onze tandartsen en mondhygiënisten voor u klaar om u te helpen bij tandheelkundige behandelingen, van periodieke controles tot geavanceerde behandelingen.

Wilt u een afspraak maken met onze tandarts in Zwolle? Of wilt u meer informatie over waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Kijk dan gerust onder het kopje ‘Behandelingen” in het menu op onze website. 

tandarts-kampen

Angst voor de tandarts

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Bij onze praktijk hebben wij veel ervaring met patiënten die last hebben van tandartsangst. Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om u op uw gemak te stellen.

Als u aangeeft dat u angstig bent, nemen wij de tijd om te luisteren en bieden wij verschillende opties aan om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om muziek te luisteren tijdens de behandeling, of een verdovende zalf te krijgen om het prikje van de verdoving te verzachten.

Als u wilt weten welke mogelijkheden wij bieden om u te helpen bij het overwinnen van tandartsangst, kijk dan gerust op onze pagina ‘Angst voor de tandarts’.