Tandarts Heino

Zoekt u naar Tandarts Heino? Tandartsen Noordereiland Zwolle helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze tandartspraktijk in Zwolle bevindt zich op ongeveer 15 km afstand vanaf het centrum van Heino. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor mensen uit Heino! 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Heino? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Zwolle. De praktijk is goed bereikbaar met de auto. Vanaf het centrum van Heino is het ongeveer 20 minuten met de auto. Tegenover onze praktijk bevindt zich een parkeergarage waar u uw zou kunnen parkeren.

Openbaar vervoer

Komt u liever met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we goed bereikbaar! Onze tandartspraktijk bevindt zich naast bushalte ‘Dijkstraat’. Vanaf hier is het minder dan één minuut lopen om bij onze praktijk te komen.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Heino gevonden? Tandartsen Noordereiland Zwolle neemt nieuwe patiënten aan!

Bij uw eerste bezoek controleren wij uw gebit uitgebreid. Om uw gebit goed te kunnen beoordelen is het in sommige gevallen nodig om röntgenfoto’s te maken van uw gebit.

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken bij onze tandartspraktijk in Zwolle? U kunt een afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 038 421 9177.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. U kunt de annulering telefonisch doorgeven aan onze telefoniste. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan zullen wij alsnog kosten in rekening brengen. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Als u wilt dat uw gebit mooi en gezond blijft, is regelmatig belangrijk om de tandarts regelmatig te bezoeken voor een controle. Aangeraden wordt om ten minste twee keer per jaar langs te komen voor een periodieke controle. 

Aan de hand van een controle kunnen onze tandartsen en mondhygiënisten u helpen met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft.

Wilt u een afspraak maken voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd met welke tandheelkundige behandelingen wij u van dienst kunnen zijn? Bekijk de pagina’s in het menu onder ‘Behandeling’.

tandarts-heino

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Wij hebben hier veel ervaring mee. U kunt het gerust met ons bespreken als u angst voor de tandarts heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandeling in de praktijk

Wij doen ons best om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken voor u. Zo kunnen wij u een zalfje geven op de plek van de verdoving zodat u geen last heeft van het prikje.

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ is hier meer informatie over te vinden.