Tandarts Hattem

Bent u op zoek naar een Tandarts Hattem? Tandartsen Noordereiland Zwolle helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Zwolle ligt ongeveer 8 km vanaf het centrum van Hattem en is daarom voor een Hattemer makkelijk bereikbaar. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Hattem? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

Tandartsen Noordereiland Zwolle is gevestigd in het centrum van Zwolle. De praktijk is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Vanaf het centrum van Hattem is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto of ongeveer 25 minuten fietsen. 

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Onze praktijk bevindt zich vlakbij de bushalte ‘Dijkstraat’. Het is ongeveer 1 minuut lopen vanaf de bushalte naar onze praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Zwolle? Tandartsen Noordereiland Zwolle neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandartsen Noordereiland Zwolle kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan online via de contact pagina. Daarnaast kunt u een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 038 421 9177.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandartsen Noordereiland Zwolle. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Het is belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts. Zo houdt u een mooi en gezond gebit.

Onze tandartsen en mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen.

Tandarts Hattem

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat u zich in de praktijk op uw gemak voelt. Heeft u last van angst voor de tandarts? Dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken.

Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen de behandeling voor u een stuk aangenamer maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van een zalfje zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Benieuwd wat wij verder nog kunnen doen? Onder ‘Behandelingen’ op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ hebben wij uitgebreid beschreven hoe wij u tijdens een behandeling op uw gemak stellen.