Tandarts Hasselt

Bent u op zoek naar Tandarts Hasselt? Tandartsen Noordereiland Zwolle helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze tandartspraktijk in Zwolle bevindt zich op ongeveer 14 km afstand vanaf het centrum van Hasselt. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor inwoners van Hasselt! 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Hasselt? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in het centrum van Zwolle. Tegenover de praktijk bevindt zich een parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren en bij de praktijk is er ruim plaats voor uw fiets. Vanaf het centrum van Hasselt is het ongeveer 18 minuten met de auto en ongeveer 40 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we goed bereikbaar! Naast onze tandartspraktijk bevindt zich een bushalte, namelijk bushalte ‘Dijkstraat’. Vanaf hier is het minder dan één minuut lopen naar onze praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Hasselt? Tandartsen Noordereiland Zwolle neemt nieuwe patiënten aan!

Bij uw eerste bezoek aan onze tandarts uitgebreide controle van uw gebit. Hierbij is het in sommige gevallen nodig om röntgenfoto’s te maken van uw gebit om uw gebit goed te kunnen controleren.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met onze tandarts? U kunt een afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 038 421 9177.

Afspraak annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door ten minste 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandartsen Noordereiland Zwolle. Indien u niet tijdig annuleert worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken die op een maandag gepland staan kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag kosteloos geannuleerd worden. Voor afspraken die gepland staan op de dag na een feestdag geldt dat de afspraak uiterlijk op de werkdag voor de feestdag geannuleerd kan worden.

Behandelingen

Het is van belang om regelmatig naar de tandarts te gaan om uw gebit te controleren. Om uw gebit mooi en gezond te houden wordt u aangeraden de tandarts ten minste twee keer per jaar te bezoeken voor een periodieke controle.

Onze tandartsen en mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken voor een periodieke controle? Of bent u geïnteresseerd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust op de pagina’s onder ‘behandelingen’ in het menu op onze website.

tandarts-hasselt

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat u zich in de praktijk op uw gemak voelt. Heeft u last van angst voor de tandarts? Dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken.

Binnen onze praktijk hebben wij veel ervaring met mensen met angst voor de tandarts. Wij doen er alles om u de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken voor u. Zo zouden wij gebruik kunnen maken van een verdovend zalfje wanneer u een verdovingsprik krijgt.

Wilt u weten wat wij nu meer kunnen doen om uw angst voor de tandarts te verminderen? Bezoek dan gerust onze pagina ‘angst voor de tandarts’. Hier beschrijven we uitgebreid hoe wij u op uw gemak stellen tijdens een behandeling.