Tandarts Dalfsen

Wilt u naar de Tandarts Dalfsen? Tandartsen Noordereiland Zwolle helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Zwolle bevindt zich op ongeveer 15 km afstand van Dalfsen. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Dalfsenaar! 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Dalfsen? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

Tandartsen Noordereiland Zwolle bevindt zich in het centrum van Zwolle. Er is bij de praktijk ruim parkeergelegenheid voor de auto of fiets. Vanaf het centrum van Dalfsen is het ongeveer 15 minuten rijden met de auto en met de fiets duurt het ongeveer 40 minuten. 

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het OV? Onze praktijk is goed bereikbaar met de bus doordat bushalte “Dijkstraat” zich vrijwel naast onze praktijk bevindt. Vanaf de bushalte is het minder dan 1 minuut lopen naar de praktijk. 

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Dalfsen? Tandartsen Noordereiland Zwolle neemt nieuwe patiënten aan! Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek. Indien nodig maken wij ook röntgenfoto’s om uw gebit goed te kunnen beoordelen. U kunt een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk via 038 421 9177.

Afspraak annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door ten minste 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandartsen Noordereiland Zwolle. Indien u niet tijdig annuleert worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Afspraken die op een maandag gepland staan kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag kosteloos geannuleerd worden. Voor afspraken die gepland staan op de dag na een feestdag geldt dat de afspraak uiterlijk op de werkdag voor de feestdag geannuleerd kan worden. 

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts.

Aan de hand van een controle kunnen onze tandartsen en mondhygiënisten u helpen met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd welke behandelingen wij verder nog kunnen uitvoeren? Onze behandelingen worden afzonderlijk beschreven onder ‘Behandelingen’ in het menu. 

Tandarts Dalfsen

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Wij hebben hier veel ervaring mee. U kunt het gerust met ons bespreken als u angst voor de tandarts heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandeling in de praktijk.

Het is ook mogelijk om de behandeling aangenamer te maken voor u. Wij kunnen u bijvoorbeeld een zalfje geven op de plek van de verdoving zodat u geen last heeft van het prikje. 

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ kunt u hier meer over lezen.