Mondhygiënist Kampen

Mondhygiënist Kampen? Tandartsen Noordereiland streeft graag samen met u naar een mooi en gezond gebit. Onze praktijk ligt ongeveer 15 kilometer vanaf het centrum van Kampen en is daarom voor een Kampenaar makkelijk bereikbaar. Onze mondhygiënisten helpen u graag. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Kampen? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 038 421 9177.

Bereikbaarheid

Tandartsen Noordereiland is vanaf Kampen goed bereikbaar met de auto. Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Zwolle. Vanaf het centrum van Kampen is het ongeveer 20 minuten rijden met de auto.

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Onze praktijk bevindt zich vlakbij de bushalte ‘Dijkstraat’. Vanaf deze bushalte is het nog één minuut lopen naar de praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Kampen? Tandartsen Noordereiland neemt nieuwe patiënten aan! Als u nieuw bent bij Tandartsen Noordereiland kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd door onze mondhygiënist. 

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 038 421 9177. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandartsen Noordereiland. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot 12 uur worden afgezegd. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot 12 uur worden afgezegd. 

Behandelingen

Het is belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een mondhygiënist. Zo houdt u een mooi en gezond gebit.

Onze mondhygiënisten helpen u graag met de behandelingen die u nodig heeft. Onder ‘Behandelingen’ in het menu kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

mondhygienist-kampen