HTML field.

Het Ivoren Kruis is de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid. De vereniging is een begrip op het terrein van de bevordering van de mondgezondheid. Het bevorderen van de mondgezondheid door middel van voorlichting is een belangrijke taak van het Ivoren Kruis.

Meer informatie >>>

De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) is dé beroepsorganisatie voor tandartsen en tandarts-specialisten in Nederland. De missie van de NMT is het bevorderen van de mondgezondheid van alle inwoners van Nederland en het bevorderen van de voorwaarden waaronder de beroepsgroep hoogwaardige tandheelkundige zorg kan verlenen.

Meer informatie >>>

De Tandartsplein winkel is een innovatie thuiswinkel met een zeer breed assortiment aan tandheelkundige consumentenproducten. Wij stellen zeer hoge eisen aan alle producten in ons assortiment. Alle producten zijn gecontroleerd en uitvoerig getest door aangesloten tandheelkundige verenigingen, tandartsen en mondhygiënisten.

Meer informatie >>>

Informatie over de dienstdoende tandarts waar u terecht kunt voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is.

Meer informatie >>>

Sinds oktober 2019 verzorgt Infomedics onze nota’s.

Meer informatie >>>

Tijdens de lockdown kunt u nog steeds veilig bij ons terecht voor controles & behandelingen.
This is default text for notification bar