Betaling & tarieven

Door de wijzigingen bij de verzekeringen en de vele administratieve werkzaamheden die daarmee gemoeid zijn, hebben wij besloten om vanaf oktober 2019 uw nota door te sturen naar Infomedics. Infomedics declareert dan rechtstreeks via uw verzekering het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Het is afhankelijk van uw verzekeringspakket wat er vergoed wordt. Vraag daarom altijd om een begroting en controleer dit voor de behandeling bij de verzekeraar. Voor alle kosten die niet vergoed worden ontvangt u dan een rekening van Infomedics. U kunt het verschuldigde bedrag dan naar hen overboeken. Dit in opdracht verzenden en innen van facturen heet ‘factoring’. Dankzij factoring hebben wij minder administratie en dus meer tijd voor u als patiënt. Voor meer informatie zie de website:  www.infomedics.nl.

Nota’s

Sinds 1 oktober 2019 verzorgt Infomedics onze nota’s. Via Infomedics bieden wij u de volgende mogelijkheden:

– Nota digitaal inzien
– Adreswijziging doorgeven
– Uitstel van betaling aanvragen
– Techniekkosten: op te vragen bij de praktijk

Garantie

Op onze vullingen geven wij een garantie van 1 jaar, op kroon en brugwerk 5 jaar.

U kunt op deze garantie aanspraak maken mits u 2 maal per jaar het gebit laat controleren en verzorgen in onze praktijk, tenzij anders met u is afgesproken en als de oorzaak niet is gelegen in bruxisme (knarsetanden). Tevens mogen door derden zonder voorafgaande instemming geen werkzaamheden zijn uitgevoerd. De garantie loopt per jaar lineair af.

Tarievenlijst

Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Deze tarievenlijst is geldig van 1 januari 2023 t/m 31 december 2023.